COACHING

MOTIVATION TIL FORANDRING

Jeg bruges ofte som coach af virksomhedsejere og ledere, der søger sparring og motivation til en sundere livsstil med mere energi og overskud. Et element i min coaching er ligeledes vejledning og rådgivning, da viden og værktøjer ikke nødvendigvis skal opfindes hver gang. Desuden har jeg et godt netværk af eksperter med hver deres speciale, som jeg flittigt henviser til. Personligt har jeg 20 års erfaring med sundhed, coaching og vejledning.

80% af det at være sund, sidder efter min mening mellem ørene. Viden og værktøjer kan være ganske nyttige, men det er først når vi undersøger og udfordre vores tanker, overbevisninger og vores ’kort over virkeligheden’, at vi ser de helt store og varige forandringer. Af samme grund har jeg dygtiggjort mig betragteligt inden for dette felt. Ikke kun med coachuddannelser og certificeringer fra Manning inspire og Antony Robbins, men også modtaget +1000 timers undervisning i forskellige terapiformer og sundhedspsykologi.

Vi må dog aldrig undervurdere praktiske og basale sundhedstiltag, som f.eks. at prioritere en god nats søvn, træning og en ændring af det, vi spiser eller drikker. Det er alle sammen gode steder at starte, da disse tiltag ofte bidrager med overskudsenergi, som vi så kan ’geninvestere’ i vores mentale og følelsesmæssige udvikling.

  • Har du brug for mere energi i hverdagen?
  • Har du drømme du ønsker skal blive til virkelighed?
  • Har du brug for at smide de klassiske 5 kg eller mere?
  • Føler du dig overvældet? Har du en følelse af ikke at slå til?
  • Har du brug for mere glæde og motivation i dit liv?
  • Vil du skabe bedre resultater som leder?
  • Er det afklaring af svære beslutninger der skal træffes?
  • Har du brug for hjælp til at skabe permanente adfærdsændringer?

Uanset hvad, så er det noget vi sammen kan arbejde med. Resultatet er, at du bliver afklaret og mærker din motivation og handlekraft vokse.

Du er velkommen her hos mig tæt på Køge, eller vi kan mødes online. Mod merbetaling kommer jeg også til dig.

Jeg tilbyder også et eksklusivt 12 ugers sundhedsforløb med al den vejledning, coaching, inspiration og støtte du måtte ønske. Forløbet er et enestående tilbud til dig, der virkelig ønsker at booste din motivation og sætte turbo på din mentale og fysiske transformation. Vi kan mødes fysisk eller online og vi kan ringe/skrive til hinanden. Pris for ubegrænset coaching og sundhedsvejledning i tre måneder: 25.000 kr.

Uanset om du ønsker at booke enkeltsessioner eller forløb, er du meget velkommen til at sende mig en mail, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Send din mail her.

Din succes er min motivation.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret på årets foredrag.

Jeg lover ikke at oversvømme din indbakke – jeg sender max 3-4 nyhedsbreve om året.

Ja tak. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet fra Mads Bo, giver jeg samtykke til at Mads Bo og High on Juice må sende mig e-mails med inspiration, nyheder, tilbud, events mm. Find persondatapolitik her.