REFERENCER

UDTALELSER

Her kan du se udvalgte kundeudtalelser fra kunder, som jeg blandt andet har
samarbejdet med i flere år. 

Energien fyldte hele rummet

Vi havde i mekoprint besøg af Mads Bo med oplægget ”Super Simpel Sundhed”, og vi blev alle blæst fuldstændig bagover! Mads Bo kom med den vildeste energi som ramte alle vores medarbejdere. Energien fyldte hele rummet, og sundhedsrådene gik rent ind hos alle. Der blev talt om sundhed i øjenhøjde, alle kunne forstå hans budskaber og hvor vigtig sundheden er for os alle. Vi smagte lækre og veltilberedte juice og smoothies, der smagsmæssigt også ramte plet. Det var en kæmpe fornøjelse at have Mads Bo på besøg, og alle gik den dag hjem med et endnu større smil på læben.

Stine Bundgaard

Mekoprint

Morskab, entusiasme og inspiration

Det er ord, som bedst beskriver det foredrag, som Mads Bo holdt på Forskningscenter Foulum, Aarhus Universitet. Et forrygende show, som åbnede vores øjne op for en ny og bedre levemåde – via frugt og grøntsager. Samtidig var han en sand mester til at lave de mest fantastiske juicer og smoothies til os. Det var en stor fornøjelse at høre en oplægsholder, som brænder for at udbringe sit budskab om en sundere livsstil. Tak for showet. 
Gitte Hald

Fuldmægtig, Aarhus Universitet

Du er en berigelse for sundheden

Kære Mads. Tusind tak for et fantastisk foredrag og gode smagsprøver på Helsam. Alle er i gang med at lægge kost og drikkevaner om og fra mandag har flere medarbejdergrupper droppet kaffen. Alle har pakket deres maskine ud og de fleste havde allerede dagen efter lavet deres første juice… du er en berigelse for sundheden i Danmark, tak for det. 

Susanne Schou

HELSAM

Du har fået dem til at se lyset

Jeg havde fornøjelsen af at sige godnat til alle drengene i aften, og jeg er totalt overvældet af alle de spirer af positiv energi, optimisme og livsglæde, du har sået i dem! Overalt var der kun positiv respons! Langt mere, end jeg havde turde håbe på. Kommentarer som, “Endelig én, der kunne finde ud af at holde foredrag”, “Hold kæft, hvor var det fedt”, “Han er blevet mit nye idol”, “Det er bare det bedste foredrag, jeg nogen sinde har været til”. Mange havde din bog med under dynen, som godnatlæsning! De er nogle fantastiske unge mennesker, og i aften har de fået chancen for virkelig at udnytte deres store potentiale endnu mere! Det er bare først lige gået op for dem! Du har fået dem til at se lyset! Derfor vil jeg endnu engang takke dig meget varmt. Det var en sand fornøjelse, og jeg ser frem til at kunne invitere jer igen!
Anne

HF Efterskole

Sjældent har medarbejderne være så begejstrede

I Jyske Bank har vi haft fornøjelsen af Mads Bo og foredraget ”Super Simpel Sundhed”. Mads Bo er voldsomt inspirerende og har en uovertruffen evne til at ramme deltagerne med charme, humor og nærvær. Sjældent har medarbejderne være så begejstrede og budskaberne omkring ”hvordan vi selv skal tage ansvar” for vores sundhed, ramte plet. Foredraget handler ikke kun om grøntsager og lækre smoothies – det er måske det mindste! Mads Bo har holdning til søvn, vand, motion og meget mere. Meget har du hørt før, men næppe på den her måde! Mads Bo bringer sig selv i spil og leverer budskaberne super simpelt. Efter foredraget har vi (medarbejderne/kollegaerne) fået et fælles sprog som giver energi og gavner den enkeltes sundhed. Personligt giver jeg Mads Bo de varmeste anbefalinger.
Nicolai Bue

JYSKE BANK

Engagement, passion og humor

Jeg har aldrig oplevet mine – især mandlige – kollegaer komme så meget op af stolene og være så tændte. Måske var det fiffet om ingefærens egenskaber…. måske var det dit engagement, din glødende passion og din smittende humor? Måske havde din maskuline indgangsvinkel en stor betydning? I hvert fald har juicerevolutionen gjort sit indtog i Kamstrup og er kommet for at blive. Vi gik alle videre med bevidstheden om, at ‘Vi selv er herre over, hvordan vi har det. Vi kan selv gøre en forskel.’ Så det gør vi nu! 

Jette Eriksen

Kamstrup

Super inspirerende og fantastisk

DONG Energy huser nu en masse begejstrede og inspirerede mennesker, der taler i munden af hinanden om juicemaskiner, mængder, grønsagsforhold og sundhed. Det var en fantastisk eftermiddag i selskab med Mads Bo, der var super inspirerende, underholdende og spændende på en gang. Det var SUPER inspirerende og en fantastisk oplevelse. PS: En af mine kolleger fortalte med smittende begejstring alle fra vores afdeling, om hvordan han havde været meget skeptisk, da han så Mads mose grønsager i juicemaskinen og hvordan han efterfølgende oplevede, at det smagte bedre end noget af det usundeste han kunne komme i tanke om fra 7-11

Malene B. Dollerup

DONG Energy

Fantastisk foredrag

Det var et fantastisk foredrag med Mads Bo. På en utrolig spændende, inspirerende, lærerig, personlig og sjov måde skar han ud i pap, hvorfor det er så vigtigt at spise frugt og grønt og passe på sin krop. Der var rigtig mange elementer, som vi alle kan bruge rent fagligt – men også personligt. Tak for juice og for at udvide vores horisont.
Stine Hanghøi

VisitVejle

Motiverende og inspirerende

Værdifulde og inspirerende timer med High on Energy. Mads Bo giver et motiverende og inspirerende indblik i konsekvensen af vores til- og fravalg i livet. I øjenhøjde fik man et indblik i de 6 områder, som er afgørende for ens energi og hvor afgørende vores energi er for hver enkelt og vores omgivelser. På den mest elegante måde får Mads Bo inspireret os til at tage det første skridt til en sundere krop og hverdag og skridtet bliver nemt og overskueligt, når det serveres med den mængde humor og glimt i øjet.
Pernille Pokriva

Comwell Køge

Givende og anbefalelsesværdig

Karina havde lokket mig til foredraget i går, og jeg tog nok mest med for at hun ikke skulle tage alene. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg havde forventet, men jeg blev meget positivt overrasket. Mads var i hopla fra start af, og fortalte med stor indlevelse om HIGH ON ENERGY. Jeg har været til en del foredrag med Chris McDonald og er kæmpe fan af ham og hans tilgang til sundhed, og jeg kunne se mange lighedspunkter i går. Selvom jeg nok vidste det meste af det, som blev gennemgået i går, så føler jeg i dag, at jeg fik rigtig meget, som jeg kan bruge fremover. Jeg vil klart anbefale foredraget til alle jeg kender.
Leon Skriver Hansen

LØBEREN

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret på årets foredrag.

Jeg lover ikke at oversvømme din indbakke – jeg sender max 3-4 nyhedsbreve om året.

Ja tak. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet fra Mads Bo, giver jeg samtykke til at Mads Bo og High on Juice må sende mig e-mails med inspiration, nyheder, tilbud, events mm. Find persondatapolitik her.