EVENTS

Jeg har de sidste 20 år afholdt hundredvis af events, hvor fællesnævneren er aktiviteter der inspirerer til at tage ansvaret for vores gode liv og helbred tilbage. Sundheden bliver gjort ultra-konkret og budskaberne er både praktiske og letanvendelige – og vigtigste af alt, der må gerne grines. Uanset om I booker mig til en peptalk, et foredrag eller en workshop, skræddersyer jeg altid mine events efter jeres behov. Du kan altid forvente at jeg møder op i god tid, er veloplagt og nærværende.

JUICE OG SMOOTHIE WORKSHOP

Under denne kulørte workshop får deltagerne inspiration og bliver involveret på en helt ny måde. Vi opstiller juice og smoothie stationer efter behov, deler deltagerne op i grupper, så alle deltagere får mulighed for at presse og blende farverige vitaminbomber.

Undervejs får alle deltagere inspiration til velsmagende og foryngende juicer og smoothies. Alt fra konkret vejledning om smag, farve, kombination, sundhedseffekt og ’hands on’ teknikker samt  opskrifter. Workshoppen er på den måde en vekselvirkning af peptalk og praktik.

Ofte krydrer vi workshoppen med en konkurrence, hvor deltagerne laver ’freestyle smoothies’ og kan vinde spændende præmier. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, det eneste vi har brug for fra jer, er nogle borde og en stikkontakt.

Mads Bo og hans team giver deltagerne en sjov, sund og anderledes oplevelse, som med sikkerhed vil gøre deltagernes sunde livsstil endnu mere saftig og velsmagende! Vi presser citronen for at give alle en oplevelse ud over det sædvanlige.

MOBIL JUICEBAR

Med vores mobile juicebar sørger vi for lækre farvestrålende og hundrede procent økologiske vitaminbomber til en hver lejlighed. Alt fra firmafester, investeringsmøder, åben-hus arrangementer og messer. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Hos High on Juice vil vi gerne slå et slag for at skifte sodavand, vin og kaffe ud med en anderledes forplejning, nemlig friskpresset juice og smoothies – lavet af frugter, bær og grøntsager. Vores erfaring er at eventen bliver en event, i eventen og at gæsterne synes at det er en sund, sjov og anderledes oplevelse, hvad end der er 30 eller 3000 gæster.

Vores erfarne juiceteam som både holder til i København, på fyn og i Jylland, deler gerne ud af deres egne erfaringer, tips og tricks, så gæsterne får meget mere end en lækker juice.

Vi sørger naturligvis for alt, lige fra frugt og grønt, juicebar, skraldespand og godt humør, det eneste vi behøver fra jer, er en stikkontakt.

I al beskedenhed, så har vi været i gang i 20 år, så vi har gjort os rigtig mange erfaringer gennem tiden. Fælles for al den feedback vi får fra vores kunder er, at de roser vores medarbejdere til skyerne. De er især taknemmelige for den modenhed, faglighed og professionalisme som vores medarbejdere altid møder op med. 

Vi hjælper jer, med at flette vores juicebar sammen med jeres event.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret på årets foredrag.

Jeg lover ikke at oversvømme din indbakke – kun saftige opdateringer, når der er noget virkelig spændende at dele.

Ja tak. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet fra Mads Bo, giver jeg samtykke til at Mads Bo og High on Juice må sende mig e-mails med inspiration, nyheder, tilbud, events mm. Find persondatapolitik her.