MADS BO

WALK THE TALK

Oprindelig er jeg uddannet automekaniker. Det var tilbage i 1999, hvor jeg levede det ‘almindelige liv’. Jeg arbejdede fra 8-16 og havde det egentligt ‘Ok’. Jeg var gennemsnitlig syg hver anden mandag og døjede med eksem, allergi, træthed og uren hud. Stille og roligt begyndte jeg at gennemskue de mange ligheder, der er mellem biler og mennesker, mad og brændstof. Denne indsigt bevirkede, at jeg sagde mit job op for at dykke ned i denne fascinerende sammenhæng.

Jeg har gennem det meste af mit liv arbejdet rigtig meget med mig selv. I mine tidlige teenageår udviklede jeg en følelse af mindreværd og utilstrækkelighed. Denne udfordring bevirkede, at jeg allerede i en tidlig alder, fandt stor interesse i at studere mental sundhed og personlig udvikling.

Det ene understøtter det andet, så for mig hænger sundhed og selvindsigt uløseligt sammen. Sundhed er for mig mere end at løbe 10 kilometer om dagen og spise broccoli. Sundhed er at have det godt med sig selv og sine medmennesker. Sundhed er helhed.

Gennem årene er jeg kommet til den simple konklusion, at min definition af sundhed er energi. En træt krop bliver hurtigt en syg krop. Derfor plejer jeg også at sige, at det første tegn på sygdom er træthed. Jeg er af den opfattelse, at alt der bidrager med energi til vores liv, både fysisk og mentalt, er sundhedsfremmende. Omvendt er alt hvad der stjæler energi potentielt sygdomsfremmende. Af samme grund, er energi på den ene eller anden måde, blevet omdrejningspunktet i alt hvad jeg beskæftiger mig med til dagligt.

Rent fagligt er jeg uddannet i anatomi og fysiologi på sygeplejeniveau, og siden 2003 har jeg rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende inden for sundhed og personlig udvikling.

Ikke kun med coachuddannelser og certificeringer fra Manning Inspire, Antony Robbins, stamcellebiolog Bruce Lipton mf., men også modtaget +1000 timers undervisning i forskellige terapiformer, sundhedspsykologi, åndedrætsteknikker, mindfulness og meditation.

Mange års hårdt komprimeret viden og erfaring, danner således grundlaget for al hvad jeg til dagligt kommunikere og beskæftiger mig med. Min motivation til at blive ved med at uddanne og dygtiggøre mig inden for området sundhed og personlig udvikling, har hele tiden været med udgangspunkt i mig selv, mine udfordringer og ikke mindst, mit enorme ønske om at viderebringe essensen. Målet er og har altid været, at få så mange mennesker som muligt, til at tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende, på en så simpel og virkningsfuld måde som muligt.

Jeg er forfatter til 8 bøger, som tilsammen har solgt +250.000 stk. Jeg har gennem en 8 årig periode været fast kok i TV2 Go’morgen Danmark og har ved flere lejligheder gæstet DR1 Aftenshowet. Jeg har været idemand og vært i TV programmet Juice It Up, og ellers flittig skribent på hundredvis af artikler der er blevet bragt i sundhedsmagasiner, blade og aviser.

Med missionen om at gøre Danmark til en af verdens førende sundhedsnationer, har jeg de sidste 20 år afholdt hundredvis af foredrag, peptalks og workshops for en lang række virksomheder, universiteter, foreninger mv. Fællesnævneren for mine aktiviteter er altid at inspirerer til at tage ansvaret for vores gode liv, energi og helbred tilbage. Sundheden bliver gjort ultra-konkret og budskaberne er både praktiske og letanvendelige – og vigtigste af alt, der må gerne grines.

For mig er det en gave at få lov til at inspirere og motivere mennesker omkring mig. Det er min personlige vision altid at være den bedst mulige udgave af mig selv, og derved være et sandt eksempel på, hvad der rent faktisk er muligt i denne verden.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Mads Bo

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret på årets foredrag.

Jeg lover ikke at oversvømme din indbakke – jeg sender max 3-4 nyhedsbreve om året.

Ja tak. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet fra Mads Bo, giver jeg samtykke til at Mads Bo og High on Juice må sende mig e-mails med inspiration, nyheder, tilbud, events mm. Find persondatapolitik her.