HIGH ON ENERGY

På foredraget ”High on Energy” træder Mads Bo speederen gennem gulvbrædderne, når han inspirerer til sundhed og energi i hverdagen. Med humor og sundhedsråd i øjenhøjde inviterer han dig med ind i en verden fuld af livsglæde, energi og overskud. Alt sammen serveret med gode grin og motivation på topplan.

Undervejs udfylder du det udleverede energihjul, der gør det tydeligt, hvor netop du skal sætte ind, for at få mere energi og overskud i hverdagen.

Mentalt og fysisk overskud påvirker alt i vores liv. Energi er kort og godt det som får det hele til at ske. Hvad end det er at indgå i en kærlighedsrelation, være en god kollega, kreativ, glad og nærværende.

Energi er ikke bare noget vi har, det er noget vi opbygger og værner om. Energi skaber vi gennem alle de valg, vi træffer hver dag. Mads Bo hjælper dig med at hæve bundniveauet og fokusere på de basale ting i hverdagen, der har den største effekt over tid. Budskaberne er så nemme og simple, at du kan starte omgående!

Når foredraget er slut, er du blevet klogere på, hvor du skal sætte ind, for henholdsvis at opbygge energi, holde på den, du har og sikre stabil energi i fremtiden. Du vil gå ud ad døren med et smil på læben og ikke mindst være topmotiveret til selv at blive ’High on Energy’.

Du kan bestille billetter til foredraget her.

Skriv allerede i dag

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig inden for 24 timer.