HIGH ON ENERGY

I en verden hvor vi ved for meget og gør for lidt, giver Mads Bo dig en simpel opskrift på et sundt og energifyldt liv. Til foredraget træder Mads Bo speederen igennem gulvbrædderne, når han inspirerer til sundhed og energi på den super simple måde. Med humor og sundhedsråd i øjenhøjde inviterer han dig med ind i en verden fuld af livsglæde, energi og overskud. Alt sammen serveret med gode grin og motivation på topplan.

For at være god til at være menneske, er det vigtigt at vi oplever en følelse af stabil energi og overskud i løbet af dagen. Hvad end det er at indgå i en kærligheds relation, være en god kollega, kreativ, glad og nærværende. Mentalt og fysisk overskud påvirker alt i vores liv. Energi er kort og godt det som får det hele til at ske.

Energi er ikke bare noget vi har, det er noget vi opbygger og værner om. Energi skaber vi gennem alle de valg vi træffer hver dag. Mads Bo hjælper dig med at hæve bundniveauet og fokusere på de basale ting i hverdagen, der har den største effekt over tid. Budskaberne er så nemme og simple, at du kan starte omgående!

Når foredraget er slut, er du blevet klogere på hvor du skal sætte ind, for henholdsvis at opbygge energi, holde på den du har og sikre stabil energi i fremtiden.  Du vil gå ud ad døren med et smil på læben og ikke mindst være topmotiveret til selv at blive ’High on Energy’.

 Du kan bestille billetter til foredraget her.

Skriv allerede i dag

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig inden for 24 timer.  

8 + 8 =