INSPIRATION

10 (naturlige) smutveje til mere energi

Uanset god søvn, mad og motionsvaner, er der bare perioder i hverdagen, som kræver mere energi – hvad end det er fysisk eller mentalt. Derfor vil jeg her dele mine bedste bissetricks til mere energi.

Energi er grundlaget for alt

Vi har brug for energi til at tænke gode tanker, være kreative, sociale og ikke mindst nærværende med det vi foretager os. Derfor bør tanker om mål, forandring og udvikling, handle meget mere om energi og mental motorkraft.

Sunhed sidder mellem ørene

Jo flere penge og jo mere tid, jeg investerer i emnet sundhed, jo mere bliver jeg bevidst om, at 80% af det at være sund, sidder mellem ørerne

Kunsten at være nærværende 

De magiske øjeblikke, hvor det hele bare går op i en højere enhed, og der er masser af energi, flow og engagement. Nærvær er vigtigt. Faktisk afgørende for kvaliteten af vores livsoplevelse. Og hvad er vigtigere?

HOLD DIG MOTIVERET

Det er ikke altid lige nemt at holde motivationen til at træne, spise rigtigt og være aktiv i løbet af dagen, og det er endnu sværere at komme i gang – særligt hvis man er nybegynder. Der er ingen magisk pille, der giver viden, disciplin og motivation. Det er noget vi alle må arbejde med, øve os på og gøre en indsats for.

Selv efter 20 år, finder jeg det stadig essentielt at holde mig til ilden. Vi må huske på at intet, der virkelig betyder noget, kommer uden dedikation. Nedenfor finder du en række artikler, som jeg håber, vil motivere dig til at forfølge det liv, den sundhed eller det energiniveau som du ønsker og fortjener.

Skriv allerede i dag

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig inden for 24 timer.