SUPER SIMPEL SUNDHED

SUPER SAFTIGT FOREDRAG

… MED SMAGSPRØVER UNDERVEJS

 

Med humor og praktiske sundhedsråd i øjenhøjde inviterer Danmarks juice- og smoothiemester Mads Bo dig med ind i en verden af sundhed og energi. Med stor begejstring taler Mads Bo om sundhed på den super simple måde. Og selvfølgelig forkæles du med flydende lækkerier undervejs.

Mads Bo har selv gået vejen fra overvægt, eksem, uren hud og allergi, til et liv som han bedst beskriver som ”High on Life”. Siden 2003 er Mads Bo blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Foredraget er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige! Kom til et foredrag fyldt med simple kostråd, tricks og anekdoter fra den tidligere automekaniker.

Vi skal hæve bundniveauet og fokusere på de basale ting som har den største effekt. Det er med andre ord ikke nye såkaldte superfoods eller interval kure, som redder din røv. Det er de små simple valg i hverdagen, der har den største effekt over tid. Og heldigvis er Mads Bo’s budskaber så simple og nemme, at du kan starte allerede i dag.

Med blender og juicemaskine under armen, introducerer Mads Bo dig til det, han kalder for Verdens hurtigste fastfood – sund og nærende mad som gavner og styrker din krop. Under foredraget vil du se, mærke og smage de flydende mirakler og få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Når foredraget er slut, vil du gå ud ad døren med et smil på læben, god energi og ikke mindst topmotiveret til at integrere super saftig sundhed i dit liv.

Du kan booke foredraget her

 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret på årets foredrag.

Jeg lover ikke at oversvømme din indbakke – jeg sender max 3-4 nyhedsbreve om året.

Ja tak. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet fra Mads Bo, giver jeg samtykke til at Mads Bo og High on Juice må sende mig e-mails med inspiration, nyheder, tilbud, events mm. Find persondatapolitik her.